Go back

SPORTIEVE STAF SEIZOEN ’22-’23 BEKEND

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Lorenzo Vicencio

Vandaag riep coach Wim De Decker onze Leeuwen voor het eerst samen op het trainingsveld. Naast De Decker waren er ook nog enkele andere nieuwkomers te zien op het oefenveld. We stellen onze vernieuwde technische staf dan ook graag aan jullie voor.

Als T2 krijgt Wim De Decker Pieterjan Monteyne (39) naast zich. Geen onbekende voor onze hoofdcoach, want hij werkte vorig seizoen nog met hem samen bij KMSK Deinze. Monteyne was in het verleden, net als onze nieuwe T1, reeds actief op de Freethiel. Enkele jaren geleden was hij immers een tijdje jeugdtrainer bij Waasland-Beveren.

Naast Pieterjan Monteyne verwelkomden we vandaag ook Frederik Bracke (48). Frederik neemt als physical coach de plaats in van Balder Berckmans die naar Union trekt. Net als Monteyne was ook Bracke vorig seizoen aan de slag in Deinze. Voorheen was hij als physical coach werkzaam voor Union en Anderlecht.

 

Ook enkele bekende gezichten stonden vanochtend naast de nieuwkomers op het trainingsveld. Gunter Vandebroeck (T3), Sven Van der Jeugt (keeperstrainer) en Johan Verelst (videoanalist) blijven aan boord en vervolledigen de sportieve staf.