Go back

Be part of the change! De abonnementenverkoop is van start gegaan!

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Lorenzo Vicencio

Het is zover! Vanaf 1 juli heet onze club terug SK Beveren. Geweldig toch? Vanaf nu kunnen jullie tijdens elke thuiswedstrijd opnieuw met trots luidkeels ‘SKB EVERYBODY!’ schreeuwen. Dat wil jij toch voor geen geld missen? ‘Be part of the change’ en verzeker je van jouw favoriete plek in het stadion!

We hebben nog meer goed nieuws! Ook in het seizoen ’22-‘23 behouden we onze lage abonnementsprijzen. Met andere woorden: je ziet komend seizoen meer wedstrijden voor dezelfde prijs (Reguliere competitie + Play-offs)!

Meer nog, we verlaagden zelfs de prijs voor een abonnement in vak G (tribune 3)! Hierdoor kost een seizoenkaart voor een zitplaats vanaf nu in alle vakken evenveel. Voor amper €125 ben je er in deze vakken het hele seizoen bij! Wil je graag een plekje op de hoofdtribune, maar wil je voorafgaand aan de wedstrijden afzakken naar de fanzone? Geen probleem! Vanaf het seizoen ’22-’23 maken we dit mogelijk voor supporters uit vak C.

Heb je meer zin om de wedstrijden vanuit het sfeervak te volgen? Een abonnement in vak E kost net als vorig seizoen slechts €80. Ook het voordeeltarief blijft bestaan. Op deze pagina vind je alle abonnementsprijzen.

ACTIE: Vergroot het legioen en kom GRATIS naar de Freethiel!

Voor onze abonnees van vorig seizoen hebben we nog iets leuks in petto. Verleng je abonnement, breng een nieuwe abonnee* aan in dezelfde prijsklasse en krijg je eigen seizoenkaart GRATIS**.

Opgelet!

  • De nieuwe abonnee komt het abonnement persoonlijk ophalen en ontvangt zijn abonnement na vertoon van zijn of haar paspoort.
  • De naam op het abonnement moet overeenstemmen met de naam op het paspoort.
  • Een abonnee van het seizoen ’21-‘22 heeft slechts één kans om te verlengen. Heb je reeds verlengd zonder gebruik te maken van bovenstaande actie, dan kan je er op een later tijdstip geen gebruik meer van maken. Aangekochte abonnementen worden nooit terugbetaald, ook niet wanneer je later alsnog een nieuwe abonnee zou willen aanbrengen.

Be part of the change, surf naar skb.roboticket.com en verzeker je van je plaats!

* Geen abonnement in het seizoen ’21-‘22.
** De actie wordt tijdens het betalingsproces verrekend.

Extra info

Vragen?

Bij vragen over tickets en/of abonnementen kan je contact opnemen met de ticketingafdeling.

E-mail: ticketing@waasland-beveren.be
Tel: +32 3 750 25 00 (optie 1).