Go back

NORDIN JACKERS ZOEKT ANDERE OORDEN OP

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto's: Belga & Lorenzo Vicencio

Na drie seizoenen bij geel-blauw zoekt Nordin Jackers andere oorden op. Hij verlaat de Freethiel en vertrekt definitief naar OH Leuven.

Jackers belandde in september 2019 bij de club. Het Genkse jeugdproduct werd eerst gehuurd, maar later definitief overgenomen van Racing Genk. Jackers stond gedurende drie seizoen tussen de palen. Hij verdedigde in 74 wedstrijden het doel en pakte 13 clean sheets. Het afgelopen seizoen droeg de doelman de aanvoerdersband.

We wensen Nordin nog veel succes toe in zijn verdere carrière!

NORDIN JACKERS LEAVES THE CLUB

Nordin Jackers is leaving Waasland-Beveren, he will join OH Leuven on a permanent deal.

Jackers joined the club in September 2019 on loan, after which he signed permanently in 2020. The former U21 National goalie was our ‘number one’ for three seasons. He defended the goal in 74 matches and managed a total of 13 clean sheets. Last season the goalkeeper was our captain.

The club wishes Nordin all the best for the future!