Go back

PSA CUP 2022 SCHOT IN DE ROOS!

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto's: Lorenzo Vicencio

Afgelopen donderdag (05/05) organiseerde Waasland-Beveren voor de tweede keer een haven- en bedrijventornooi in het Freethielstadion. De eerste editie vond in 2019 plaats, maar nadien was het door corona enkele jaren wachten op een opvolger. 

Veertien ploegen gingen in de PSA Cup 2022 de sportieve strijd aan met elkaar. Onder leiding van enkele gerenommeerde scheidsrechters werd er stevig gestreden om de overwinning. Na de poulefasen namen de vier sterkste ploegen het in de halve finales tegen elkaar op. In de ene halve finale bekampten de twee teams van AET elkaar en in de andere nam een afvaardiging van Waasland-Beveren het op tegen Tensio. AET 2 en Waasland-Beveren Staff wonnen hun halve finale en namen het vervolgens in de finale tegen elkaar op. Na een spannende eindstrijd trok W-B Staff aan het langste eind. De wedstrijd eindigde in een 3-2 overwinning.

De sportieve winnaar was gekend en het gebeuren verplaatste zich vervolgens naar de business lounge waar alle teams konden genieten van stoofvlees, vol-au-vent of pasta. Na deze maaltijd kon iedereen zich ten slotte tijdens de afterparty nog uitleven op de beats van stadion-DJ Cloudgrinder. Het feestje werd door de talrijke aanwezigen duidelijk erg gesmaakt!

We kijken al uit naar de editie van 2023.
Tot dan!

Bekijk HIER de sfeerbeelden. De aftermovie kan je HIER bekijken.

Deelnemende bedrijven:
HYE, Tensio, AET (twee teams), Hertsens Infra, INEOS oxide (twee teams), PSA Belgium, Kuraray, Synergie Interim, Ramen en Deuren De Clerck, ITC Rubis, Traiteur De Schepper en W-B Staff