Go back

Leonardo Bertone verlaat de Freethiel

Tekst: Martijn De Jonge - Foto: Lorenzo Vicencio

SK Beveren en Leonardo Bertone (28) hebben in onderling overleg de samenwerking beëindigd. Onze nummer zes gaf aan terug te willen keren naar zijn vaderland omwille van familiale omstandigheden. SKB toont begrip en heeft zijn verzoek ingewilligd. De Zwitserse middenvelder kwam in 57 wedstrijden in actie voor geel-blauw.

We willen Leo bedanken voor de inzet en strijd de afgelopen jaren en wensen hem het allerbeste voor de toekomst.

LEONARDO BERTONE LEAVES THE CLUB

 SK Beveren and Leonardo Bertone (28) have ended their cooperation by mutual agreement. Our number six indicated that he wanted to return to his homeland due to family circumstances, SKB shows understanding and has granted his request. The Swiss midfielder appeared in 57 matches for yellow-blue.

We would like to thank Leo for his efforts in recent years and wish him all the best for the future.