Go back

WAASLAND-BEVEREN – RE VIRTON (06/03): PRAKTISCHE INFO + ACTIE GEEL-BLAUW

Tekst: Thomas Van Eynde & Bart Foubert - Foto: Lorenzo Vicencio

Zondag ontvangen we RE Virton in ons eigen Freethielstadion. De wedstrijd wordt op gang gefloten om 20.00 uur. Onze Leeuwen kunnen alle steun gebruiken in de strijd om de tweede plaats. Kom daarom massaal naar het stadion en vuur geel-blauw mee naar de overwinning!

Coronamaatregelen

De coronabarometer kleurt oranje. Dit wil zeggen dat je nog steeds zowel je Covid Safe Ticket als je identiteitskaart nodig hebt om het stadion te kunnen betreden.

Cashless betalen!

Vanaf zondag kan je enkel cashless betalen aan onze drankpunten. Er wordt dus geen cash meer geaccepteerd. Zorg er dus voor dat je je bankkaart mee op zak hebt of herlaad je consumptiekaart via de app of DEZE link.

Acties

We willen zondag zoveel mogelijk geel en blauw op onze tribune. Kom daarom tussen 18.30 uur en 19.30 uur in onze clubkleuren naar de fanzone en ontvang een gratis tombolalotje. Zo maak je kans op een aantal schitterende prijzen zoals bv. een elektrische fiets aangeboden door Hello Vélo. Ook vakken A en C zullen we niet vergeten.

Dankzij onze partners kunnen er prachtige prijzen gewonnen worden:
1) 1 elektrische fiets, geschonken door Hello Vélo
2) 1 bon voor een ontbijt bij Van der Valk, geschonken door Hotel Beveren
3) 6 bierpakketten (Cesar), geschonken door Drankgigant Beveren
4) 2 gesigneerde wedstrijdballen, geschonken door Select
5) 2 sets dartspijlen, geschonken door Roxy’s mode Beveren
6) 1 koerstenue De Clerck – Ramen en Deuren, geschonken door Ramen en Deuren De Clerck

De winnaars worden getrokken tijdens een Facebook Live op dinsdag 8 maart omstreeks 12.30 uur! Daarna zullen de winnaars ook via onze social media bekendgemaakt worden.

Programma

Het President’s Diner gaat van start om 17.30 uur. Om 18.00 uur gaan de deuren van het Brasserie Themacafé open. Vanaf 18.30 uur is iedereen welkom in onze fanzone. Na de wedstrijd zal stadion-DJ Cloudgrinder voor de muziek zorgen in café E. In de businessruimte zal DJ ‘Looze It Events’ zijn beste dansplaten draaien. Wanneer de scheidsrechter de match heeft afgefloten, is ook iedereen van vak A en C welkom in de businessruimte voor een leuk feestje achteraf.