Go back

HET DERDE ‘OFF-LION’ MAGAZINE NU OOK ONLINE BESCHIKBAAR

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto's: Lorenzo Vicencio

Dit weekend lanceerden we de derde editie van ons (offline) magazine ‘OFF-LION’. Afgelopen zondag kon iedereen in het stadion een exemplaar bemachtigen. Vanaf deze week kan je ze ook terugvinden bij heel wat partners in Beveren en omstreken.

Lees je ‘OFF-LION’ liever online? Dat kan! Klik op de afbeelding van de cover onder deze tekst.

Editie 3

In het derde magazine van dit seizoen maken we zoals steeds een round-up van de gespeelde wedstrijden van de A-kern en de Jonge Leeuwen. Daarnaast stellen we in een uitgebreid interview Jordi Condom voor. In de rubriek ‘geel-blauw bloed’ vertellen enkele Jonge Leeuwen over hun belevenissen tijdens de winterstage in Alhaurín. De partner in de kijker is dit keer ‘MLSO’. Al meer dan tien jaar kan de club rekenen op hun steun voor de realisatie van een duurzame communitywerking.

Veel leesplezier!