Go back

Afterwork @ de Freethiel (25/03)

Tekst: Valy Van de Merlen/Maarten Van Mieghem - Foto: Lorenzo Vicencio

Zin om na de voorbije maanden opnieuw je zinnen te verzetten bij fijne beats, een hapje en een drankje? Perfect! Noteer dan alvast vrijdag 25 maart in je agenda.

De eerste editie van “Afterwork @ de Freethiel”, het event dat op vrijdag 26 november gepland stond, hebben we omwille van corona helaas moeten uitstellen. Van uitstel komt geen afstel! Nu de coronabarometer geel kleurt, houdt niets ons nog tegen het uitgestelde feestje te organiseren.

We ontvangen iedereen vanaf 18.00 in de businesszaal van de hoofdtribune. Onze chef voorziet enkele lekkere hapjes terwijl stadion-DJ Cloudgrinder instaat voor de eerste beats van de avond.  Vanaf kwart voor tien barst het feest echt los, want dan ontvangen we een special guest die voor de nodige extra sfeer zal zorgen. Rond tien uur neemt onze tweede DJ van de avond, de bekende Beverse Afterwork-DJ Sven Van Hese, het over om er nog een schitterende feestavond van te maken.

De inkomprijs in VVK bedraagt €5. Op de avond zelf betaal je aan de kassa €8. Naast het inkomticket zijn in deze prijs ook een glaasje cava of fruitsap en drie hapjes van onze chef inbegrepen. Je kan via onderstaand formulier alvast je tickets aanvragen. Wil je je avondje nog wat exclusiever maken, dan kan je voor €50 een statafeltje (max. 8p) reserveren. Bij een tafel voorzien we ofwel twee flessen bubbels, ofwel een fles gin met 4 flesjes Fever-Tree tonic. Bovendien krijg je bij reservatie van een tafeltje toegang tot onze VIP-zone. Aan de kassa worden geen tafeltjes meer verkocht, dus ook geen toegang tot onze VIP.

Tafeltjes kunnen enkel op voorhand gereserveerd worden via onderstaand inschrijvingsformulier. Al zin gekregen in een avondje “Afterwork @ de Freethiel”? Aarzel niet en reserveer alvast je tafeltje!

Wie reeds een ticket kocht voor de uitgestelde editie in november, kreeg een nieuw inkomticket per mail doorgestuurd. Je hoeft dus niet opnieuw in te schrijven. Wil je een drankkaart of tafeltje toevoegen bovenop je inschrijving aarzel niet om ons te contacteren via mail.

  • Tickets kunnen in voorverkoop tot en met woensdag 23 maart 2022 besteld worden. Uiteraard kan je vrijdag 25 maart aan de kassa nog tickets kopen.
  • Alle VIP-tafels zijn verkocht. Het is dus niet meer mogelijk nog een tafel te reserveren.