Go back

Reactie Bas Sibum

Na de wedstrijd kregen enkele spelers onverwacht dopingcontrole. Eén van hen was Bas Sibum. Terwijl hij wachtte, vroegen we hem om een reactie.

Bas: “1-1, een terechte uitslag. Onze ploeg heeft veel kansen gehad, maar ook Genk heeft er redelijk wat gehad in de tweede helft. We gaven zelf de goal wel te gemakkelijk weg, waardoor je achter de feiten aan loopt. Maar over het algemeen denk ik wel dat wij het beter hebben gedaan dan Genk. Het enige teleurstellende vond ik was, dat als je in de 92ste minuut een grote kans krijgt en die er niet in gaat, je de punten dan niet kan stelen. Dat is jammer. Maar ik denk dat we best wel tevreden mogen zijn met een punt. Het was één van onze betere wedstrijden tot nu toe. We kunnen op een mooie manier de winterstop ingaan. We hebben een mooie reeks gespeeld, 11 op 18. Een goeie zaak We lopen weer een beetje uit. Nu eerst die winterstop en de winterstage, dan volop toewerken naar Lierse. Dat is een belangrijke match voor ons om een stap in de goeie richting te zetten. Nu we in de flow zitten, in een goeie reeks, geeft dat wel nog wat extra motivatie. Dat doet goed. Nu kunnen en moeten we dat verder zetten.”