Go back

Kerstactie van Pro League

Sinds 2009 wordt er tijdens het kerstweekend één speeldag in de JPL gespeeld t.v.v. SOS Kinderdorpen. Dat is ook dit jaar niet anders. Op 26 december zullen alle spelers van alle clubs spelen één helft van de wedstrijd in een shirt van hun club spelen met hierop het sociale logo. Deze shirts worden nadien geveild t.v.v. SOS Kinderdorpen via Ebay.

 

Campagne 2012  : Supporters hebben meer dan alleen een hart voor hun club

 

Supporters hebben niet alleen een hart voor hun club, maar ook voor de meest kwetsbare families in Afrika. Met de actie van vorig jaar werd meer dan 58.000 euro ingezameld. Meer dan 2300 kinderen en hun families in onder andere Congo en Burundi werden dankzij de inspanningen van de fans geholpen en konden genieten van huisvesting, medische zorgen en educatie.

 

Vanaf vandaag, 18 december, kan je op ebay bieden op het shirt van je favoriete speler! De veiling zal duren tot dinsdag 27 december.