Go back

Reactie Glen De Boeck na KVM-WB

Na een meer dan deugddoende overwinning vroegen we een reactie aan onze kersverse trainer Glen De Boeck:

“Dit doet ongelooflijk deugd en ik ben in de eerste plaats heel blij voor de jongens. Ik heb deze week een groep aangetroffen die in zak en as zat na de 2-6 tegen Club Brugge en het ontslag van de trainer. Dat is voor een spelersgroep nooit leuk. Er komt dan een nieuwe trainer, die nieuwe wetten en andere eisen stelt waaraan ze zich moeten aanpassen. Dan krijg je een wedstrijd zoals vandaag, waarin iedereen zijn hoofd voor legt en waar iedereen knokt voor de drie punten. Het is dan ook leuk als we die drie punten effectief kunnen meenemen.
Ik heb de voorbije dagen mijn ogen de kost gegeven en ik heb gezien wat er in deze spelersgroep aanwezig is. Iedereen is vanaf nul begonnen, met een propere lei. De jongens hebben dat opgepikt en zo heb ik de best mogelijk ploeg op het veld gezet en dat heeft gewerkt.
KV Mechelen heeft vandaag de kansen gemist en Coosemans heeft een goeie partij gespeeld. Wij hebben een organisatie neergezet en die stond bij momenten heel goed. Wij hebben een doelpunt gemaakt, KV Mechelen niet. Onze overwinning was verdiend. “