Go back

Glen De Boeck nieuwe coach

Deze middag werd onder grote persbelangstelling Glen De Boeck voorgesteld als nieuwe trainer van Waasland-Beveren. De 41-jarige Antwerpenaar heeft een contract getekend tot einde seizoen met een optie voor een extra jaar. Als speler maakte De Boeck naam en faam bij clubs al Boom, KV Mechelen en vooral RSC Anderlecht. Ook als trainer heeft hij al wat ervaring opgebouwd bij Anderlecht als assistent-trainer en bij Cercle Brugge, Germinal Beerschot en VVV-Venlo als hoofdtrainer. Met De Boeck halen we een jong en gedreven iemand in huis die het volste vertrouwen heeft in de kwaliteiten van de groep. Hieronder alvast een quote uit de persconferentie van deze middag. Later vandaag zetten we de persconferentie op onze website.

“Ik heb sinds mijn vertrek bij VVV Venlo verschillende aanbiedingen gehad. Bij Waasland-Beveren had ik onmiddellijk een goed gevoel. Ik geloof op korte termijn in deze ploeg. En ook op lange termijn wil ik iets betekenen voor deze club. Ik heb de ploeg al aan het werk gezien en ik ben ervan overtuigd dat er voldoende potentieel aanwezig is om dit verhaal tot een goed einde te brengen. Deze club kan een stabiele subtopper kan worden.”

Vandaag heeft de nieuwe trainer kort kennis gemaakt met de ploeg. Morgen om 9u stomen ze zich samen klaar voor de wedstrijd op KV Mechelen.