Go back

Younited Belgium sloot seizoen af met finaletoernooi in Tubeke

Foto's: Younited Belgium

Op donderdag 13 juni organiseerde Younited Belgium haar finaletoernooi in het Proximus Basecamp, het trainingscentrum van de Red Devils en Red Flames! In totaal tekenen 17 Younited-teams present om een prachtig seizoen feestelijk af te sluiten.

Younited Belgium, voor wie de Pro League dit jaar opnieuw een recordopbrengst verzamelde via de kerstactie, streek deze week neer op het oefencomplex in Tubeke voor het veertiende en laatste toernooi van het seizoen 2023-2024. Het voorbije jaar kwamen 51 Younited-ploegen, waarvan er 18 verbonden zijn aan een Pro League-team, in actie tijdens de 14 toernooien.

Daarnaast organiseert Younited Belgium nog tal van andere activiteiten om kwetsbare personen een thuis te geven waar ze even hun zorgen kunnen vergeten. Liefst 1.632 deelnemers, waaronder 1.295 mannen en 337 vrouwen, toonden het voorbije seizoen hun passie voor voetbal en teamspirit.

Op en naast het veld was elk moment een feest van inclusie en van vriendschap.

Zin om bij dit team aan te sluiten? Neem contact op via 0490 56 25 34.