Go back

VERLENGING VOORRANGSPERIODE

Foto: Brent Jolie

Twee weken geleden trapten we onze abo-campagne op gang met de slogan #voeldepassie.

Ondanks dat er de afgelopen tijd weinig sportief nieuws gemeld kon worden, besloten zo’n 600 supporters meteen hun abonnement te verlengen. Van clubliefde en passie gesproken!

Toch begrijpen we ook erg goed dat heel wat van jullie de beslissing om hun abo te hernieuwen voorlopig nog even hebben uitgesteld. Daarom hebben we beslist de voorrangsperiode met twee extra weken te verlengen.

Hierdoor zullen tot en met dinsdag 25 juni plaatsen van abonnees van het afgelopen seizoen gereserveerd blijven en zal ook de administratiekost (€5/abo) bij het verlengen aan het onthaal niet aangerekend worden.

De start van de vrije verkoop verschuift naar woensdag 26 juni. Toch kunnen nieuwe abonnees vanaf woensdag 12 juni ook reeds terecht op skb.roboticket.com om op niet-gereserveerde plaatsen een seizoenkaart aan te schaffen.

Ondertussen zitten we achter de schermen niet stil. De komende dagen zal er duidelijkheid komen over de invulling van de sportieve omkadering voor het seizoen 2024-2025.

De club wenst bovendien ook luid, duidelijk en zonder enig voorbehoud te reageren op de bezorgdheid bij een deel van de fans, naar aanleiding van de recente gebeurtenissen bij een aantal andere Belgische clubs met buitenlandse eigenaars.

Sinds de komst van Global Football Holdings naar Beveren behaalde de club jaar na jaar probleemloos de licentie. Dit seizoen zakte zelfs het opvolgingsniveau vanuit de Licentiecommissie vanwege de transparante en foutloze aanlevering van informatie de afgelopen jaren.

Ons engagement betreffende de continuïteit van de club blijft onveranderd.