Go back

TENSIO WINT YUSEN LOGISTICS CUP 2024

Tekst: Maarten Van Mieghem - Media: Geoffrey Auret

Vrijdag 17 mei vond in het Freethielstadion een nieuwe editie van ons haven- en bedrijventornooi plaats. In de Yusen Logistics Cup namen veertien teams het tegen elkaar op. Na spannende wedstrijden kroonde Tensio zich voor het tweede jaar op rij tot eindwinnaar.

Ons haven- en bedrijventornooi was dit jaar reeds aan haar vierde editie toe. Zoals steeds stond in de vooravond meteen de sportieve strijd op het programma. De veertien deelnemende teams werden onderverdeeld in twee poules waarbij de twee sterkste teams van elke poule zich kwalificeerden voor de volgende ronde.

Na spannende voorrondewedstrijden plaatsten AET, Tensio, Gorselé en Multi Trans zich voor de halve finales. Tensio en Multi Trans trokken daarin aan het langste eind en namen het hierdoor in de finale tegen elkaar op. In een spectaculaire eindstrijd moesten strafschoppen voor een winnaar zorgen. Tensio kon de zenuwen het meest onder controle houden en kroonde zich zo voor het tweede jaar op rij tot winnaar van het tornooi. In de troostfinale was AET niet opgewassen tegen het team van Gorselé dat hierdoor brons veroverde.

Na een frisse douche werden de deelnemers samen met hun supporters in de businessruimte verwacht voor een walking dinner. Na de maaltijd volgde de prijsuitreiking. Tot slot werd de avond feestelijk afgesloten met een spetterende afterworkparty.

Het tornooi bleek opnieuw de ideale mix van sport, ontspanning, teambuilding én netwerken. We kijken nu al uit naar de vijfde editie.

Tot volgend jaar!

MEDIA

DEELNEMENDE BEDRIJVEN

 • Yusen Logistics (drie teams)
 • Ajimex
 • Hertens Infra
 • Traiteur De Schepper
 • Gorselé
 • Tensio BV
 • Levelone Agency
 • Kuwait Petroleum (Q8)
 • Multi trans BV
 • Callant verzekeringen
 • Antwerp Euroterminal (AET)
 • SGS Belgium