Go back

WAASLAND-BEVEREN – LOMMEL SK (19/03): PRAKTISCHE INFO

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto's: Lorenzo Vicencio & Belga Image

Zaterdag neemt geel-blauw het op speeldag 25 in het eigen Freethielstadion op tegen Lommel. De wedstrijd gaat van start om 20.45 uur, maar tussen 19.00 en 20.00 uur geniet je in de FANZONE en in de vakken A+C voordelig van een drankje!

Acties: Ticketactie + Actieprijs op drank tussen 19.00 en 20.00 uur

Koop een kaartje voor de wedstrijd van zaterdag 19 maart om 20.45 uur tegen Lommel en ontvang een GRATIS ticket (op dezelfde plaats) voor de laatste wedstrijd tegen Moeskroen op zondag 17 april. Twee wedstrijden voor de prijs van één dus! Profiteer van deze actie via beveren.tickethour.be. Je ontvangt meteen een PDF met daarin je tickets voor beide wedstrijden.

Daarnaast kan je voorafgaand aan de wedstrijd tussen 19.00 en 20.00 uur genieten van een drankje voor amper €1! Deze actieprijs geldt enkel op pils en frisdrank in de FANZONE en in de cafés van vakken A en C. De actie is niet van toepassing tijdens onze diners (Brasserie Themacafé en President’s Diner).

Coronamaatregelen

De coronabarometer kleurt geel. Dit wil zeggen dat er momenteel geen bijzondere maatregelen meer van kracht zijn. Ook het Covid Safe Ticket is niet langer nodig.

Programma

Het begint stilaan traditie te worden: na de wedstrijden voorzien we voor jullie opnieuw de nodige beats in café E (stadion-DJ Cloudgrinder) en in de businesszaal van de hoofdtribune (Deejays Koma van ‘Looz It Events’). Na het laatste fluitsignaal is overigens iedereen welkom in deze ruimte om over de wedstrijd na te kaarten of om de benen op de dansvloer los te schudden.