Go back

WAASLAND-BEVEREN – LIERSE K (30/10): SELECTIENIEUWS

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Belga Image

Voor het tweede weekend op rij mogen we de deuren van het Freethielstadion opengooien. Zaterdag ontvangen we Lierse K. De wedstrijd start om 20.45 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Laurent Willems. Hij zal worden bijgestaan door de heren Gianni Seeldrayers en Nicolas Maszowez. De vierde official is de heer Bert Verbeke.

Lierse K. staat momenteel met 12 punten op een 4e plaats in het klassement. Geel-blauw telt vier punten meer dan Lierse en staat tweede in de stand. De Pallieters wonnen tot nu toe drie keer, waarvan één keer tegen onze Leeuwen. Meteen de laatste winstpartij van geel-zwart, want de afgelopen weken speelden ze gelijk tegen Deinze en Moeskroen en verloren ze van Virton.

Selectienieuws

Voor de wedstrijd van morgen recupereert coach Marc Schneider Louis Verstraete, Jacob Buus Jacobsen en Kevin Hoggas. Daarnaast moeten Aleksandar Vukotic (adductor), Leonardo Bertone (contusie in de bil) en Jordan Faucher (contractuur quadriceps) verstek geven. De coach selecteerde voor de partij tegen Lierse K. onderstaande 19 spelers.

Selectie