Go back

WAASLAND-BEVEREN – LIERSE K. (30/10): PRAKTISCHE INFO + PROGRAMMA

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Belga Image

Zaterdag 30 oktober staat opnieuw een thuiswedstrijd op het programma. Na Lommel afgelopen zondag ontvangen we nu Lierse Kempenzonen in het eigen Freethielstadion. De wedstrijd start om 20.45 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Laurent Willems. Het belooft alweer een boeiende wedstrijd te worden, want op de 6e speeldag moesten we op bezoek in Lier nog onze meerdere erkennen in Lierse K. Benieuwd of onze Leeuwen dit maal wel aan het langste eind trekken!


Programma

Voorafgaand aan de wedstrijd organiseert Waasland-Beveren tussen 19.45 uur en 20.45 uur een zogeheten “Happy hour”. Bij aankoop van twee drankjes ontvang je een derde drankje GRATIS! In café E kan je tijdens dit “Happy hour” bovendien terecht voor stevige beats van Bestien. Deze Beverse DJ is onder meer bekend van sets op Tomorrowland, Reverze en The Qontinent. Na de wedstrijd wordt in café E het feestje bovendien verdergezet met stadion-DJ Cloudgrinder. Businesszalen A en C worden na de wedstrijd opengesteld voor alle supporters die graag nog wat langer willen nakaarten over de wedstrijd.

Net als vorige week zal opnieuw een oud-speler de aftrap geven. Na Jonathan Rowell zondag verwelkomen we zaterdag de immer enthousiaste Kristof Snelders.


Actieprijs President’s Diner: €75 ipv €120 (inclusief wedstrijdticket)

Bij de vorige thuiswedstrijd genoten meer dan 100 supporters van het President’s Diner. Om onze geel-blauwe familie nog meer te laten groeien, wil de club aanstaande zaterdag iedereen laten kennismaken met dit concept. Voor amper €75 (in plaats van €120) geniet u van een heerlijke maaltijd én een boeiende voetbalavond. Het wedstrijdticket is in deze actieprijs inbegrepen, evenals alle dranken (frisdrank, pils of wijn) tijdens de maaltijd. Onze hostessen heten u vanaf 18.00 uur welkom in de centrale inkomhal van het stadion.

Meer zin in wildstoverij en een Liers vlaaike? Dan kan u vanaf 18.45 uur terecht in Brasserie Themacafé. Reserveren kan tot en met vrijdag 29 oktober via deze link.


Tickets

We luisterden naar jullie opmerkingen ivm de ticketprijzen. Sinds de wedstrijd tegen Lommel bieden we “jongerentickets” (jonger dan of 21 jaar) aan voordeeltarief aan voor alle vakken. Opgelet! Voordeeltickets zijn enkel beschikbaar in voorverkoop. Verlies geen tijd aan de loketten en koop je tickets op voorhand aan. Surf naar beveren.tickethour.be


Drinken

Alle bars zullen voor, tijdens en na de wedstrijd geopend zijn. Businesszalen A en C worden na de wedstrijd opengesteld voor alle supporters die graag nog wat langer willen nakaarten over de wedstrijd. Opgelet! Tijdens de wedstrijd kan er niet langer in de tribune van vak A, door vak B, naar vak C (en omgekeerd) gegaan worden.


Rookvrij stadion

Vanaf dit seizoen zijn alle Belgische stadions in 1A en 1B rookvrij. In het stadion mag dus niet langer gerookt worden, maar er worden wel rookzones voorzien. We roepen iedereen op om deze spelregels te respecteren en gebruik te maken van de voorziene rookzones.


Het bijwonen van een wedstrijd op de Freethiel

Om een wedstrijd op de Freethiel bij te wonen, heeft u naast een geldig toegangsbewijs (ticket of abonnement) ook steeds een identiteitskaart en een Covid Safe Ticket nodig. We roepen nog steeds op om op tijd te komen, want het zou jammer zijn dat u door deze driedubbele controle- de aftrap moet missen! Nog vragen over uw bezoek aan de Freethiel? We verzamelden de meest gestelde vragen op deze pagina. Alle info rond het Covid Safe Ticket kan je daar eveneens terugvinden.