Go back

Vernieuwd magazine “OFF-LION” nu ook online beschikbaar

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Belga Image & Lorenzo Vicencio

Het W-B magazine zit vanaf dit seizoen in een nieuw kleedje en kreeg met “OFF-LION” bovendien een andere naam. Om onze supporters ook offline te informeren, zullen we dit seizoen vier edities van ons vernieuwde magazine uitbrengen. Om de acht speeldagen zal “OFF-LION” eerst in het stadion worden verdeeld, nadien in Beveren en omstreken via de gekende verdeelpunten. Aan de hand van de QR-codes in het magazine wordt een rechtstreekse link gelegd met onze “online” website. Toch liever online lezen? Klik dan op de afbeelding van de cover onder deze tekst.

Editie 1

In het eerste magazine van dit seizoen maken we een round-up van de acht reeds gespeelde wedstrijden en komt coach Marc Schneider uitvoerig aan het woord. Ook het seizoensbegin van onze Jonge Leeuwen komt aan bod en we plaatsen een spot op trouwe sponsor “FASTTEL”.

Veel leesplezier!