Go back

Tineke Franckaerts wint vierde supporterspakket!

Tekst: Valy Van de Merlen - Foto: Lorenzo Vicencio

Zoals jullie voorbije weken via onze website konden vernemen schonk Waasland-Beveren tijdens de maand januari vier supporterspakketten weg aan één van onze supporters. Deelname was heel simpel, je moest gewoon het formulier invullen op onze website om kans te maken op deze prijs. Met meer dan 2000 inzendingen mogen we gerust vaststellen dat jullie massaal deelgenomen hebben!

Uit dit groot aantal deelnemers werd Tineke Franckaerts uit Zwijndrecht als vierde en tevens laatste weekwinnaar uitgeloot van dit prachtige supporterspakket! Tineke kreeg afgelopen vrijdag het pakket van onze mascotte overhandigd. Proficiat Tineke!

We wensen uitdrukkelijk onze partners Select, Drankgigant en AB Inbev van harte te bedanken voor de samenwerking.