Go back

Matthias Verreth uitgeleend aan Kolding IF

Tekst: Martijn De Jonge | foto: BelgaImage

Matthias Verreth wordt tot het einde van het seizoen uitgeleend aan Kolding IF. De Belgische middenvelder (22) gaat in Denemarken op zoek naar meer speelminuten.

Verreth tekende in juli 2019 een contract op de Freethiel. Hij kwam toen over van het Nederlandse PSV. De middenvelder verzamelde minuten in 24 officiële wedstrijden voor Waasland-Beveren, hij kon eenmaal de netten laten trillen.

Roger Stilz, sportief directeur, legt de uitleenbeurt van Verreth uit: “Het doel voor Matthias is duidelijk: hij moet meer spelen dan hij de afgelopen maanden gedaan heeft. We hopen voor ons én voor de speler dat hij dat doel kan bereiken in Kolding. We willen de Deense club bovendien bedanken voor de vlotte samenwerking.”

Veel succes, Matthias!