Go back

PREMIUMNIEUWS | SP10 : ZOEK DE BAL

Tekst: Valy Van de Merlen - Foto: Belga Image

Na elke speeldag plaatsen we, exclusief voor onze abonnees, een bewerkte actiefoto op de website. De bedoeling is om te raden waar de bal is. Met de fotowedstrijd, die tot gisteren liep, kon je een setje mondmaskers van Waasland-Beveren winnen.

De oplossing voor speeldag 9 is: bal #1.

Amper 12% van de deelnemers wist het juiste antwoord in te zenden. De winnaar voor deze speeldag is:

  • Maurits Van Berghen
    Maurits zal persoonlijk gecontacteerd worden wanneer hij zijn prijs mag afhalen aan het onthaal. Momenteel is de Freethiel echter gesloten voor alle bezoekers.

Deze week geven we een sjaal van Waasland-Beveren weg. Bekijk via je premiumaccount de foto van deze week en neem deel door hier het invulformulier in te vullen en te verzenden. Deelnemen kan tot vrijdag 12.00 uur. De winnaars maken we volgende week bekend. Succes!

Ik kan niet inloggen, wat nu?

Waarschijnlijk staan niet al jouw contactgegevens in ons systeem. Geen probleem, vul het invulformulier HIER in en we voegen jouw ontbrekende gegevens zo snel mogelijk toe aan onze lijst. Je wordt per mail op de hoogte gebracht als je account geactiveerd werd.

Ik heb een abonnement besteld, maar nog niet ontvangen. Wat nu?

Het kan zijn dat je een abonnement gekocht hebt maar nog niet per post thuis ontvangen hebt. Geen nood, vul ook dit invulformulier in en onze collega’s van de ticketafdeling sturen jouw persoonlijk abonnementsnummer door per mail.