Go back

Waasland-Beveren – KAA Gent (01/11/’20): selectienieuws

tekst: Martijn De Jonge | foto: Valy Van de Merlen

Waasland-Beveren kan opnieuw competitievoetbal spelen! Na twee weken ‘corona-inactiviteit’ ontvangt geel en blauw KAA Gent zondagavond op de Freethiel. De aftrap is om 20.45 uur voorzien. Scheidsrechter Erik Lambrechts is aangeduid om de wedstrijd te leiden.

Selectienieuws

Speciale voorbereidingsweek voor Waasland-Beveren. Door de corona-onzekerheden was er wat puzzel- én denkwerk nodig bij het samenstellen van de selectie. Gisteren volgde het goede nieuws dat er slechts één speler niet meer inzetbaar is door een positieve coronatest. Hij verkeert wel in goede gezondheid. De blessurebank is zo goed als volledig leeg, Milan De Mey (knie) mag loopwerk en oefeningen op het veld verrichten. Jordan Faucher traint voluit mee, net als Melvin Sitti.

Selectie