Go back

Nabeschouwing WB-KVM

Waasland-Beveren hield vanavond KV Mechelen in bedwang. In de tweede helft kregen we wel de betere kansen maar scoren lukte niet. Voor Waasland-Beveren is dit het derde gelijkspel op rij. Mechelen blijft achter met één op negen.

 

Trainer De Boeck startte met dezelfde elf als vorige week. Over de eerste helft kunnen we redelijk kort blijven. Het was een erg gesloten wedstrijd met weinig doelkansen.  We noteerden een mooie kans voor de thuisploeg via een aanval opgezet door Demjan en Lebbihi, maar Trickovski knalt de bal hoog over. Het was min of meer de enige echte kans die deze eerste helft rijk was.

 

De tweede helft kondigde zich als veel beter aan. Wanneer Maric een vrijschop mag nemen, staat de muur veel te dicht. De bal belandt dan ook in de muur. Na tien minutenkwam er de eerste echte kans voor de bezoekers. Cordaro neemt een afvallende bal in de rebound en knalt op doel, maar Coosemans kan de pegel uit doel ranselen. Demjan laat zich ook opmerken, maar zijn stiftertje scheert de paal. De beste kans komt er na 70 minuten. Een mooie voorzet wordt door Henkens op Biebauw gekopt. In de slotfase van de wedstrijd krijgen zowel Waasland-Beveren als Mechelen nog enkele kleine kansjes, maar er wordt niet meer gescoord.

 

 

Waasland-Beveren speelde met Colin Coosemans, Hrvoje Cale, Cédric D’Ulivo, Rami Gershon, Faycal Lebbihi (’67 Sterckx), Karim Belhocine, Robin Henkens, Milos Maric, Bas Sibum, Robert Demjan (’77 Veselinovic), Ivan Trickovski.