Go back

Open Stadion Cup – Kroonmolenplein

Open Stadion Cup

 

Gisterenmiddag trokken we met onze Open Stadion Cup richting Kroonmolenplein te Sint-Niklaas. Recht tegenover het schooltje wordt er sowieso al dagelijks gevoetbald door de jongeren uit de buurt. Gisteren mochten ze hun kunstjes tonen tijdens ons wijktornooi.

Een dertigtal kinderen zijn omstreeks half twee afgezakt naar het voetbalveldje. Klaar voor een hele middag lekker te voetballen.

Een half uurtje later werd het eerste wedstrijdje van de middag afgewerkt. Standard de Sinnekloas tegen FC Elisabeth. Meteen kregen de aanwezige toeschouwers een spectaculair kijkstuk voorgeschoteld. Maar liefst 12 doelpunten werden gescoord op een kwartier tijd; eindstand 6-6.

Nadien kwamen de andere ploegen FC Balabanga en FC de Mocro’s aan de beurt. De Mocro’s waren zeer gedreven en maakten brandhout van de Balabangaboys: 3-9 winst. Om 16u mocht Standard de Sinnekloas de beker “Beste ploeg van Kroonmolen” in ontvangst nemen.

De aanwezige scouts zullen deze keer hun oog laten vallen hebben op Mohammed El Marnissi. Mo, steeds aanwezig op onze sportkampen, speelt bij de U 13 van KSC Lokeren Oost-Vlaanderen, maar gaf met een knipoog al te kennen misschien ooit terug te keren naar ons Waasland-Beveren!

Volgende week dinsdag verwelkomt de Watermolenwijk onze Open Stadion Cup. De wedstrijden zullen doorgaan op het kunstgrasterrein van het Puyenbekestadion. Ook voor de meisjes en de kleine broers zal er van alles te doen zijn, dankzij de Pretcamionet!

Tot volgende week!

 

Kroonmolenplein