Go back

OMBUDSDIENST

Als voetbalclub vinden wij het enorm belangrijk om te weten wat er leeft onder de supporters. Via de gebruikelijke kanalen: het forum, e-mail, supportersfederatie en supportersvertegenwoordiger komen we reeds heel wat te weten. Toch hebben we gemerkt dat niet alle vragen terechtkomen bij de juiste personen. Sommige vragen blijven dan ook onopgelost. Daarom heeft onze club een ombudsdienst opgericht waar onze supporters met al hun opmerkingen, allerhande klachten en vragen terecht kunnen.

Hoe gaat deze te werk?

Op onze website kunnen jullie een formulier terugvinden, waar al dan niet anoniem een klacht kan worden nagelaten. Daarnaast kan er ook via het forum, waar we een aparte topic aangemaakt hebben, een bericht of vraag geplaatst worden. Onze ombudsman zal alle vragen bundelen en voorleggen aan de verantwoordelijke binnen de club. De antwoorden zullen dan zo snel mogelijk online verschijnen.

 

Uw gegevens worden niet gepubliceerd.