Go back

Welkom Robin Henkens

Onze club is momenteel in een fase dat onze scouters al de overgemaakte namen van potentiële aanwinsten ter plaatse gaan bekijken en deze naar waarde gaan schatten. Zo wordt er momenteel fel gescout in Spanje, Portugal, Denemarken, Kroatië en Zwitserland.

 

De bedoeling is en blijft om meerdere sterkhouders aan te trekken, die samen met het gros van de huidige groep (eigen en gehuurde spelers) en enkele Vlaamse (Belgische) nieuwe gezichten, onze club volgend seizoen voldoende sterk moeten wapenen om de strijd als een solide middenmoter aan te gaan. Dat hiervoor nog enige tijd nodig is, zal niemand mogen verbazen. Hopelijk zal de bekendmaking van enkele klinkende namen onze supporters binnenkort wel verbazen.

In dit verband kunnen we nu al een eerste aanwinst bekendmaken, namelijk die van Robin Henkens. Deze 24-jarige middenvelder (12 september 1988) komt over van KV Mechelen waar hij momenteel zijn 2de seizoen speelt waarin hij 25 maal in competitieverband aantrad en 4 maal de weg naar de netten vond. Voordien speelde hij nog bij Lommel en RC Genk.

We wensen hem alle succes bij onze club.

Toch ook nog even herhalen dat Cédric D’Ulivo en Jonathan Rowell onlangs hebben bijgetekend tot 30 juni 2015. Bij de youngsters tekenden Arne Van den Eynde en Aaron Verwilligen een verbintenis respectievelijk tot 30 juni 2015 en 30 juni 2014.

 

Binnenkort volgt nog meer nieuws van het spelersfront.