Go back

Van Moer Triatlon

Zondag 19 mei 2013 staat alweer de 4e editie van de Van Moer Triatlon op het programma. Ook dit jaar is onze wedstrijd geselecteerd voor de Flanders Cup – C-series. Deze individuele 1/4 non-drafting triatlon zal net als voorgaande jaren weer plaatsvinden in de haven van Antwerpen met als start- en eindpunt ons hoofdkantoor in Zwijndrecht (Keetberglaan). En ook dit jaar weer een afterparty aan de Keetberglaan. Inmiddels is de Van Moer Triatlon een gekende triatlon in de regio Antwerpen, met ieder jaar een groot aantal deelnemers. Ook dit jaar verwachten wij weer een stormloop van sportievelingen.

 

De verschillende wedstrijden

Na het succes van voorgaande jaren organiseren wij naast de individuele wedstrijd opnieuw een TRIO-triatlon. Zowel bedrijventeams als vriendenteams zijn toegelaten, georganiseerd i.s.m. de Vlaamse Liga van Bedrijfssport (VLB). Als je deelneemt in naam van een bedrijf kan je punten sprokkelen voor het Open Vlaams Bedrijfskampioenschap Triatlon (i.s.m. VLB – Vlaamse Liga van Bedrijfssport).

 

Sponsoring

Naast sportieve deelname is dit unieke sportevenement ook dé gelegenheid om uw bedrijf eens extra in de picture te zetten! Uiteraard kunt u zich nu al aanmelden voor sponsoring. Wij zijn ervan overtuigd dat onze Triatlon een meerwaarde kan zijn voor uw bedrijf. Ontdek in de sponsorbrochure onze verschillende sponsorformules. Heeft u liever een pakket op maat? Geen probleem, contacteer ons via +32.3.250.64.63 of triatlon@vanmoergroup.com.

Meer info via deze link.