Go back

Waasland-Beveren scoort gezond

Op dinsdag 5 maart was het weer zover. De leerlingen van het GTI in Beveren zakten ’s morgens onder een stralende zon naar de Freethiel af voor hun project ‘Gezond Scoort’. Een project waar ze al een heel schooljaar rond hadden gewerkt. De leerlingen van het middelbaar onderwijs gingen aan het begin van het schooljaar een contract aan met de club en haar spelers om gezonder te gaan leven. De afgelopen maanden hebben ze hierover op en naast de school intensief gezond geleefd. Ze beloofden om meer te bewegen, gezond te eten en niet te roken. Tijdens hun pauze kregen de leerlingen alvast hun diploma van Jonas Ivens, Jurgen Cavens en Benoît Ladrière. Daarna gingen de leerlingen verder met hun sportieve voormiddag vol spelletjes. Voor de leerlingen dus een supernamiddag, die we graag met jullie willen delen.

DSC_0126

GS