Go back

Reactie na WB-Beerschot

We luisterden naar de reactie van Jurgen Cavens na de wedstrijd Waasland-Beveren – Beerschot:

“Voor en tijdens de wedstrijd sta je daar niet bij stil, maar na de wedstrijd denk je er toch aan. Ik heb bij zowel Beerschot als Lierse gespeeld, dus het is echt een dubbel gevoel. Ik ben opgelucht voor Lierse, maar het is sneu voor Beerschot. Zij hebben nu nog maar een waterkans om in eerste te blijven. Het zal heel moeilijk worden voor hun. Je merkte het ook in het spel, zij moesten! Onze eerste helft daarentegen was niet goed. We verloren dikwijls de bal. De tweede helft hebben we ons goed herpakt met zelfs veel mooie uitgespeelde kansen om nog meer te scoren. We hebben echt gevoetbald en naar oplossingen proberen zoeken. Het ging veel beter en we speelden heel rustig. We hebben allemaal hard gewerkt tot op het einde met als resultaat de drie punten.”

“Nog één wedstrijd naar Charleroi en dan komen de play-offs eraan. Het was dus nu, ook al was de druk eraf, belangrijk dat we in het ritme bleven, alles gaven en vertrouwen op bleven doen. We kunnen nu even genieten van een overwinning samen met de supporters en de club. De mensen die ons altijd hebben gesteund hebben, verdienden die drie punten.