Go back

Reacties na Beerschot – WB

Christophe Lepoint:

“We hadden vorige matchen steeds kansen, die we niet konden afmaken. Vandaag waren we heel realistisch en konden we wel scoren. Deze overwinning zorgt ook voor extra vertrouwen. Dat is heel belangrijk. We winnen vandaag tegen een ploeg die voor ons staat in het klassement. Cercle Brugge en Charleroi nemen geen punten. Het is nu aan ons om de drie punten ook tegen Charleroi op de Freethiel te houden.”

Wesley Sonck

“Het belangrijkste op deze moment zijn de drie punten, goed gespeeld of niet. Volgende week kunnen we een goeie zaak doen. En daar zullen we ook voor gaan.
We zijn goed aan de wedstrijd begonnen. Jurgen maakt een fantastische goal. Langs de andere kant hebben we veel kansen tegen gekregen. Als je dan als speler op het veld staat en de tegenpartij maakt haar kansen niet af, dan is het aan ons om die winning goal te maken. Na de 1-1 bleef Beerschot naïef spelen, met drie achteraan. Christophe maakt een fantastische loopactie en scoort.
Belangrijk om nu ook niet op de feiten vooruit te lopen. We hebben wel de drie punten, maar volgende week tegen Charleroi moet er bevestigd worden. We zijn er nog niet”