Go back

Reactie Coosemans na Lokeren – WB

We hielden Colin Coosemans na de wedstrijd op Daknam even tegen voor een korte reactie.

“Ik denk dat we goed aan de wedstrijd begonnen. We waren heel goed georganiseerd. We wisten ook dat we niet naïef moesten spelen en met elf vooruit lopen.  Dat deden we in het begin heel goed. We gaven niet veel kansen weg. Ze hadden er wel enkelen, maar die vielen dan net naast of op de paal. Maar we speelden heel volwassen, we hebben al wedstrijden verloren waarbij we niet genoeg nadachten op het veld, maar dat was vandaag zeker niet het geval. We speelden heel volwassen.

We waren allemaal enorm gemotiveerd en geconcentreerd. Op het einde worden we dan een beetje weggeduwd door Lokeren, die toch een sterke ploeg is. We houden het 87 minuten vol en dan moeten we het uiteindelijk nog afgeven.

Ik denk dat we wel een punt verdienden op basis van inzet. We hebben ook de kansen gehad om zelf te scoren, maar het mocht niet zijn. We staan nu waar we staan. Een voordeel dat we nu zaterdag een nieuwe wedstrijd hebben, want dan moeten we niet te veel nadenken over deze wedstrijd, maar ons volop concentreren op zaterdag en ons 200 procent geven. Op Beerschot ligt een nieuwe kans en moeten we gewoon die drie punten nemen.”