Go back

Welkom op onze nieuwe website

Welkom op de nieuwe officiële website van onze club Waasland-Beveren. Onze website heeft een grondige opknapbeurt gekregen. Hopelijk wordt het resultaat door iedereen gesmaakt. Naast een makeover van onze website hebben we ook al onze social media kanalen in een nieuw design gestoken.

Het is belangrijk voor onze club om ook naast het veld te blijven bouwen aan de toekomst. Dat we inzetten op online mediakanalen zal jullie dan ook niet verbazen. Deze zijn niet meer weg te denken uit onze moderne samenleving en vormen het communicatiemiddel bij uitstek naar onze supporters, partners en de pers. Word dus ‘fan’ op facebook, volg ons op twitter en abonneer je op ons youtubekanaal ‘WaaslandbeverenTV’. Zo blijf je op de hoogte van het reilen en zeilen binnen onze club.

Neem nu eerst de tijd om onze nieuwe website te verkennen. Bezoek onze spelerspagina en verken het matchcenter. Daar zal je vanaf nu iedere week de voorbeschouwing, persbabbel,een nabeschouwing en een fotogalerij terugvinden van de desbetreffende wedstrijd. Er valt nog heel wat te ontdekken, dus neem vooral jullie tijd.

Het zou kunnen dat je tijdens het surfen opmerkt dat er enkele functionaliteiten nog niet zijn ingeschakeld. Deze worden de komende dagen verder uitgewerkt, dus geen paniek. Voor wie nog surft met Internet Explorer 6 of 7, kan die best even updaten om de website in zijn geheel te kunnen bekijken. Bovendien zal u hierdoor ook sneller en veiliger kunnen surfen op het internet. Indien je opmerkingen hebt of er blijkt toch nog een foutje in de website te zijn geslopen, aarzel dan zeker niet ons hiervan op de hoogte te brengen. Het is immers in het belang van onze club dat de website optimaal functioneert.

Je contacteert ons het best via:

–       Babs.mertens@waasland-beveren.be

–       info@commefort.com

 

Veel surfplezier.

Het Waasland-Beveren webteam