Go back

Nabeschouwing OH Leuven – W-B

Gisterenavond ging ons Waasland-Beveren onderuit op het veld van Leuven met zware 5-2 eindcijfers. Overdreven cijfers, dat staat vast. In het laatste kwartier probeerde WB nog een derde keer langszij te komen, maar deze keer viel de gelijkmaker niet. OHL klaarde de klus op de counter. Vriend en vijand loofden de positieve instelling van beide teams én van beide supportersclans. De feiten zijn echter wat ze zijn, want onze leeuwen keerden puntenloos huiswaarts. De 1 op 6 tegen Lierse en Leuven doen pijn, want WB toonde in deze wedstrijden minstens de evenknie te zijn van de tegenstander, doch moeten we vrede nemen met één puntje.

Het bestuur, spelers en trainers geven echter niet op, want nog vóór het voetbalvrije weekend wil WB een driepunter scoren. Daarom hebben we opnieuw de steun nodig van onze twaalfde man, die ook gisteren erg talrijk (en luidruchtig) aanwezig waren. Ook voor hen was de terugreis zuur.

Om deze supporters te bedanken voor hun aanwezigheid wil de club hen bedanken door op vertoon van hun ticket van de wedstrijd van gisteren op OHL een extra gratis ticket te geven voor de thuiswedstrijd van aanstaande zaterdag tegen Bergen. Dit kan deze week op het secretariaat.

Zaterdag gaan we ervoor! Yes we can! Komaaaan Leeuwen!