Go back

Reactie bestuur op mediaberichtgeving

Beste supporters,

Wij hebben kennis genomen van de berichten in de pers omtrent de pogingen om volgend seizoen 2013-2014 alsnog een eersteklasser te laten aantreden op het Kiel, en van het feit dat in dat verband Waasland-Beveren en KV Oostende worden genoemd als clubs die in dit verhaal wel eens zouden willen instappen.

Dit is volledig valse en foutieve informatie wat onze club betreft! We ontkennen daarom in alle mogelijke talen dat Waasland-Beveren de Freethiel zal verlaten!!

Integendeel, wij geloven rotsvast  in het nieuwe project dat in 2010 uit de grond werd gestampt. Wij zullen er bijgevolg alles aan doen om ook ons volgend objectief te doen slagen om van Waasland-Beveren op korte termijn een volwaardige subtopper te maken in de Jupiler Pro League en waarbij  nog vele jaren lang het voetbal in het Waasland en méér bepaald in Beveren-Waas in zijn vroegere glorie zal herleven…

Namens Waasland-Beveren

Melchior Roosens, Voorzitter
Dirk Poppe, manager
André Opgenhaffen, secretaris