Go back

Waasland-Beveren speelt ook op hostinggebied in 1ste klasse

Nu Waasland-Beveren in de Jupiler Pro League speelt, is het alleen maar logisch dat ook de hosting van de website van deze club toevertrouwd wordt aan een speler uit de eerste klas in de internetwereld:  Combell, het bedrijf uit Gent dat sinds 1999 gespecialiseerd is in website hosting.
Bedrijven en organisaties, groot en klein, kunnen er terecht voor hun hosting. Combell biedt zowel simpele maar betrouwbare webhosting als meer geavanceerde opties zoals de SiteBuilder, een tool om zelf met enkele klikken een eenvoudige site te maken. Voor e-commerce sites heeft Combell verschillende pakketten, zoals de hosting van databases (producten van een cataloog, leden van een ledenbestand, …)  en het afleveren van SSL-certificaten die getuigen dat een website, een transactie, een database 100% beveiligd is. Wie in een webshop online betalingen wil verwerken via betaaldienst Ogone, kan via Combell zelfs een korting van €250 krijgen.
Naast hosting heeft Combell een volledig pakket andere diensten uitgebouwd, die het leven van bedrijven en organisaties, klein of groot, erg kunnen vereenvoudigen. Zoals verschillende e-mail pakketten, met de Exchange e-maildiensten bijvoorbeeld worden mailbox en agenda gesynchroniseerd op alle toestellen (computer, tablet, smartphone), zodat de informatie op alle toestellen altijd up to date is.
En uiteraard kan Combell niet achterblijven wat Clouddiensten betreft; het biedt een resem praktische oplossing voor vele problemen. Via de Online Fax is er geen faxtoestel meer nodig: faxberichten worden ontvangen en verzonden vanuit een gewone mailbox. Voor bedrijven en organisaties die vaak via het web samenwerken aan projecten is er tot slot SharePoint hosting, dé standaard in document management, die als extra voordeel de zekerheid biedt dat de servers in België staan.
Een uitgebreid en betrouwbaar aanbod, reden genoeg om voor Combell te kiezen. Met Combell aan zijn zijde belandt Waasland-Beveren ook op het internet in de eerste divisie. In het portfolio van Combell zitten namelijk vele grote bedrijven met druk bezochte websites zoals Hubo, Ikea, Pizza Hut.