Go back

Reactie David Penneman na CHA – WB

We peilden even naar de reactie van onze T2, David Penneman, na de wedstrijd Charleroi – Waasland-Beveren.

David P.: “Ik vind dat we in de eerste plaats een enorm volwassen wedstrijd gespeeld hebben. We waren naar Mambourg getrokken om een resultaat neer te zetten. We gingen voor minstens een gelijkspel of winst. De omstandigheden waren niet van de beste. Het veld lag er nog even slecht bij als vorige keer, maar onze jongens konden dat naast zich leggen en hebben een goede organisatie neergezet.”

Hoe verliep de wedstrijd?

David P.: “We waren goed aan de wedstrijd begonnen en gaven weinig kansen weg. Dan komt er die goal van Stijn van op zo’n 30 meter. Deze is zeker en vast de goal van het weekend. We konden de tweede helft aanvangen met een 0-1 voorsprong. Goed voor ons, want je merkte direct dat Charleroi goed uit de kleedkamer was gekomen. De eerste 10 minuten waren moeilijk voor onze ploeg, maar ze vonden hun evenwicht terug en kregen meer controle over de wedstrijd. Jammer dat die 1-1 valt. Hier kan je niet veel aan doen. Die vrije trap van Kaya was niet te pakken.”

Verdiende 1-1?

David P.: “We konden aanspraak maken op meer, maar het punt is zeker verdiend. De drie punten zullen voor de volgende wedstrijd zijn wanneer we Charleroi thuis mogen ontvangen. Ik denk dat we met deze wedstrijd ook hebben laten zien dat onze mannen er volledig voor willen gaan.”