Go back

Stagenieuws

De spelers zijn aan hun laatste stagedag begonnen. Na een intensieve week van telkens twee veldtrainingen per dag met als afsluiter nog een krachttraining kunnen de meeste spelers volledig fit naar de Freethiel afzakken.

Daniel Cruz blesseerde zich gisteren, 10 januari, op training aan zijn kuit. Bij thuiskomst zal hij een echo krijgen om te bepalen hoe ernstig de blessure is. Ook Mickael Clepkens bleef niet gespaard. Hij blesseerde zich gisteren aan de elleboog en kreeg vandaag deels vrij, maar zal voor een stuk ook individueel trainen. Mohammad Ghadir traint uit voorzorg ook individueel.

Deze avond worden onze spelers door het hotel getrakteerd in het A la Carte-restaurant dat speciaal voor hen wordt geopend. De ploeg zal als bedanking een gesigneerd shirt en wimpel van de club afgeven. Teammanager Danny De Maesschalck zei deze morgen nog aan de telefoon dat de stage geslaagd is. De ploeg werd goed verzorgd door het hotel en de accomodatie was zeker in orde! Het hotel heeft een positieve indruk meegegeven, zeker ook omdat het de eerste keer was dat er een volledige voetbalploeg bij hen te gast was.

Morgen, 12 januari, om 10 u vliegen onze spelers terug richting Belgiƫ. Als alles goed verloopt komen zij rond 16u aan op de luchthaven. Zondag krijgen ze vrij om uit te rusten van de stage en reis. Maandag vangen zij de trainingen terug aan.