Go back

Reacties AA Gent – Waasland-Beveren

Hieronder de reacties van trainer Glen De Boeck en keeper Colin Coosemans over de wedstrijd op AA Gent.

 

Glen De Boeck:
“Ik vond dat wij een heel goeie wedstrijd hebben gespeeld. We waren goed georganiseerd. We hebben een ploeg die niet te hoog van de toren moet blazen, maar vooral collectief moet presteren. Dit hebben zij gedaan.
Dus ik ben wel vrij tevreden. Belangrijk dat we dit de volgende wedstrijden altijd doen en zo meer punten pakken.”

 

Colin Coosemans:

“Onze ploeg wist dat AA Gent in een crisis zat en daarvan wilden we profiteren. Met een goeie organisatie konden we misschien al snel scoren. Dat deden we direct met Lepoint. We stonden dan 0-1 voor en dan kwam die penalty. Ik had vooraf beelden gezien, dus wist dat ik moest wachten. Ik bewoog en hij raakte de bal slechts wat voor ons goed uitkwam! We zijn heel blij dat we de drie punten mee naar huis mogen nemen. Voor de rest zullen we het hele seizoen scherp moeten zijn. We hebben de mogelijkheden om ons schip goed te doen stranden.