Go back

Reactie Barak Badash na WB-KVK

Met 1-0 won Waasland-Beveren afgelopen weekend van KV Kortrijk. Een belangrijk winning goal van Barak Badash.

Barak Badash: “Ik heb een tijdje niet meegespeeld en ik miste dat dan wel. Ik wou ook terug graag scoren en gewoon op dat veld staan. Vorige week op Gent kwam ik terug bij de elf. We speelden fantastisch en wonnen. Maar daar heb ik niet gescoord. Ik was dit weekend dan ook heel blij met de winning goal, die ik kon maken voor de ploeg. Van de vijf goals die ik gemaakt heb, is deze wel de belangrijkste denk ik. We verdienden de overwinning echt. We hebben hard getraind en alles gegeven in de match. We hebben na de match even mogen genieten van de winst, maar nu moeten we ons volop terug voorbereiden naar de volgende match toe. We moeten blijven scoren en WB in de Jupiler Pro League houden.”