Go back

Nabeschouwing WB-KVO

Trainer De Boeck excuseerde zich gisterenavond op de persconferentie aan onze supporters. KV Oostende, vorig seizoen nog rechtstreekse concurrent van WB in de reguliere competitie, walste over een niet goed spelend WB en daar was ook de trainer niet blij mee.  Nu is het zaak aan de ploeg om zich volop op de competitie te storten.

Er waren slechts acht minuten gespeeld toen Moreels (voorzet Brouckaert) de 0-1 al op het bord toverde. Zo kwam KVO al vroeg op voorsprong, waardoor onze ploeg een tandje moest bijsteken. Dat deed het niet. WB kwam maar niet in de wedstrijd waardoor een tweede goal al snel viel. Vandamme kan met een kopbal zijn ploeg naaar de 0-2 leiden.
Veel kansen had WB niet. Een lange bal van Rowell kwam tot bij Cavens die in één tijd kon uithalen, maar zijn schot was niet goed genoeg. Een aansluitingstreffer volgde niet voor de rust.

Na de rust zorgde WB voor iets meer dreiging, maar het kalf was al verdronken. KVO kon via Depoitre, die de bal maar hoefde binnen te tikken, nog de 0-3 maken.

Er zijn geen woorden. Het voetbal dat gisteren te zien was op de Freethiel was ondermaats. Onze jongens zullen zondag tegen Standard voluit moeten gaan! Vanaf vandaag kunnen de spelers zich terug volop focussen op de competitie!