Go back

Reacties na Zulte-Waregem – Waasland-Beveren

Glen De Boeck: “Ik denk dat we vandaag de beste ploeg van de competitie gezien hebben. Ze zijn hecht, staan er en vloeien perfect in mekaar. Het is geen schande om van hen te verliezen. We rechten onze schouders en kijken nu naar de volgende wedstrijd tegen Lokeren.”

Jurgen Cavens: “Het is echt een goeie ploeg. Ze zijn beter dan Anderlecht waar we vorige week thuis tegen hebben gespeeld. Ze hebben goeie spelers, die speelruimte creĆ«ren en lopen waar ze wilden. We hebben hier en daar wel een kans gehad, maar ze waren te sterk.”

Jonas: “Zulte Waregem stond er. Het geluk dat we dan hebben is dat ook de andere ploegen niet konden winnen. Alles kan nog. Maar daar moeten we niet aan denken. We moeten naar onszelf kijken en ons blijven ontwikkelen. Vandaag vond ik het vrij slordig van ons. Dat gaan we zeker analyseren en bekijken wat we daaraan gaan doen voor volgende week, thuis tegen Lokeren. Als Bevernaar voelt het toch wel een beetje speciaal. Ook omdat mijn oude trainer van Mechelen daar nu trainer is, doet het wel iets. Ik denk dat iedereen ook wel open top gemotiveerd is, niet alleen de spelers en de staf, maar ook de supporters. Ik heb gehoord dat we waarschijnlijk opnieuw voor een vol huis zullen spelen. We zullen alle aanwezige supporters kunnen gebruiken in onze strijd. Met hun steun moet het lukken.”