Go back

De Boeck: “In de ploeg geloven”

Niet alleen onze supporters waren meer dan ontgoocheld na de loodzware nederlaag tegen KV Oostende, ook trainer Glen De Boeck. Nu we aan de vooravond van een enorm belangrijke wedstrijd staan, wil onze trainer graag een woordje richten tot onze supporters.

 
“Eerst en vooral zijn excuses vanuit de spelersgroep op zijn plaats. De wedstrijd tegen KV Oostende was gewoon niet goed. Naast de supporters zaten ook de spelers in zak en as. Nu kunnen en moeten we ons met zijn allen focussen op de competitie, met als doel het behoud van deze mooie club, die Waasland-Beveren toch wel is, te verzekeren.  Mijn spelersgroep is bereid om iedere wedstrijd opnieuw te vechten voor de punten en voor de supporters. Dat resulteerde al in de drie punten op Mechelen waar ook jullie, onze supporters, talrijk aanwezig waren, waarvoor dank. Als ex-speler weet ik dat het enorm belangrijk is dat je supporters achter je hebt, die in de ploeg geloven en dan ook voor de volle 200 procent achter hen staan. Dat positivisme en die kracht geeft de spelers een  extra push om te vechten voor elke bal, elke pas en elke goal! Ook de spelers willen winnen en samen met jullie vieren.

 
Ik kan jullie verzekeren dat onze ploeg keihard werkt om het behoud te verzekeren in eerste klasse. Daarom zou ik jullie, supporters, willen vragen om zich achter de ploeg te scharen. Van een fluitconcert is nog geen enkele ploeg beter gaan voetballen. Deze club staat voor een mooie uitdaging om op lange termijn door te groeien tot een stabiele club. Maar de korte termijn primeert nu en daarvoor is alle steun, ook die van jullie supporters welkom! Dus beste Freethiel-vrienden, geef mijn spelers die extra steun in moeilijke tijden en wees een volwaardige twaalfde man!”

 
Hartelijk dank daarvoor bij voorbaat en tot zondag!

 

Glen De Boeck