Go back

Zuiddag op de Freethiel

Waasland-Beveren zet in op Zuiddag. Vier Vlaamse scholieren uit de regio hebben één dag op de Freethiel gewerkt voor het goede doel.  Hun loon hebben ze namelijk afgestaan aan een jongerenproject in het Zuiden.

Waasland-Beveren had vorig jaar al aan dit Zuiddag-project deelgenomen, dus waarom ook dit jaar niet. De club stelde enkele jobs open en meteen reageerden er heel wat leerlingen op de vacatures. Michael, Saddam, Arno en Ken mochten een dagje meelopen met onze werkploeg voor allerhande klussen in het stadion. Daarnaast hebben ze ook enkele auto’s van spelers en medewerkers gewassen, die een grondige poetsbeurt wel konden gebruiken. We willen hen alle vier nogmaals bedanken voor hun inzet. Ook de leerlingen die zich kandidaat hadden gesteld, maar net naast de jobs hebben gegrepen, willen we bedanken met een gratis ticket voor de volgende thuismatch. Misschien dat zij volgend jaar een dagje kunnen meelopen achter de schermen van de Freethiel.