Go back

Reactie Blondelle na And-WB

Siebe Blondelle reageert na de wedstrijd:

‘De eerste helft speelden we nog redelijk goed, maar tot op een bepaalde hoogte. Van zodra we op de helft van Anderlecht kwamen, was die eindpas niet goed en konden we niet scoren. Dat kon zeker beter. We komen dan ook 1-0 achter. Daar hebben we ons wel snel over gezet, dan moet je gewoon doorgaan. Er moest ook nog een tweede helft gespeeld worden, dus alles was nog mogelijk. We wilden na de rust dan ook echt tegen prikken en terug volledig in de match komen. Maar dan valt die tweede goal en was het zo goed als gedaan. We hebben dan wel nog eens één of twee kansen gehad, maar veel hebben we er niet meer kunnen creëren. Had er meer in gezeten als het iets langer 1-0 was gebleven? Misschien wel. Je speelt uiteindelijk wel op Anderlecht en dat is nooit gemakkelijk. Volgende week thuis tegen Zulte Waregem is een nieuwe wedstrijd waar we ongetwijfeld opnieuw alles zullen geven!’