Go back

Abonnee? Bestel nu je tickets voor Waasland-Beveren – KRC Genk!

Tekst: Valy Van de Merlen - Foto: Belga Image

Tegen Anderlecht was het de eerste wedstrijd van het seizoen dat we supporters mochten ontvangen in het Freethielstadion. Het bracht helaas niet het verhoopte resultaat met zich mee, maar het deed goed om jullie terug te zien!

We beseffen dat het reserveren van je ticket niet bij iedereen even vlot verliep. We gooien het daarom helemaal over een andere boeg! We maken het gemakkelijker voor onze abonnees. Als je, als abonnee, er dus wil bij zijn tegen KRC Genk (03/10 – 16.15 uur) is het enige wat je moet doen jezelf en je bubbel registreren op deze pagina. Na ontvangst van jouw gegevens nemen wij alles over en voorzien we jou én je bubbel een plaats in het stadion. De tickets worden per e-mail opgestuurd. Dit E-ticket moet je afdrukken en samen met je abonnement meenemen naar de wedstrijd.

Via Tickethour kregen vroege beslissers steevast een plaats op de eerste rij. Ook dit probleem zal verholpen worden want wie er snel bij is krijgt een plaats toegewezen in het midden van de tribune. Wie zich pas laat registreert heeft minder aantrekkelijke plaatsen, logisch toch?

VRIJE VERKOOP

Indien er nog tickets beschikbaar zijn zal vanaf donderdag 1 oktober (10:00 uur) tickets voor vrije verkoop aangeboden worden op Tickethour. Snel registreren is dus de boodschap!