Go back

Welkom Demjan

Vandaag, 2 juli, mocht onze club een nieuwe speler, een nieuwe aanvallende versterking, in haar a-kern verwelkomen.

Deze middag zette Robert Demjan, een Slovaakse aanvaller geboren op 26 oktober 1982, zijn handtekening bij WB. De aanvaller, die vorig jaar tot speler van het seizoen in de 1 ste Klasse van Polen werd bekroond, tekende een contract voor 2 jaar met daarnaast nog een optie van nog één extra jaar .

De spits werd afgelopen seizoen topscoorder in de Poolse eerste klasse met 14 goals. In de 90 wedstrijden die hij voor Podbeskidzie Bielsko-Biała  speelde, maakte hij maar liefst 30 goals! Robert werd gescout  en beschreven als een hardwerkende spits die naast zijn scorend vermogen ook laat scoren, getuige zijn vele assists van de afgelopen jaren die telkens naar een doelpunt leidden.