Go back

Stagedag 3

De derde stagedag zit er op. Met twee trainingen op het programma was het gisteren opnieuw een intensieve dag. David Penneman: “Een drukke dag en avond. Met in de voormiddag een snelheidstraining en enkele wedstrijden in tornooi- vorm (4×4) werd de dag goed begonnen. Zo’n trainingen zorgen voor een leuke sfeer en doen de groep groeien. Na het middageten werd er tactisch getraind. Ook ’s avonds werd er verder gewerkt. De spelers kregen een video-compilatie voorgeschoteld van de reeds gespeelde oefenwedstrijden. Hier moesten zij zelf de fouten uit halen en naar oplossingen zoeken.”

Na een dag vol arbeid kunnen de spelers ’s avonds de verzorging goed gebruiken. Onze kinés en masseur hun deuren staan tot ’s avonds laat open om de kern telkens de goeie behandeling te geven en ervoor te zorgen dat zij de volgende dag opnieuw fit het veld op kunnen.

De gekwetsten komen ook stilaan bij de groep. Alleen trainden Rowell, Ladrière en Plut nog indivueel.