Go back

Reacties Plut en Ladrière na RAEC Mons – WB

We sprokkelden de reacties van Vito Plut en Benoît Ladrière voor jullie samen na de wedstrijd op RAEC Bergen.

Vito Plut: “Het was de eerste keer dat ik op deze positie speelde. Enkele weken geleden vroeg de coach me of ik op die positie kon spelen. We hebben er enkele keren over gepraat en ook op getraind. Cédric kreeg zijn vijfde gele kaart. De kans bestond dat ik mocht spelen. Het was moeilijk om aan de rechtse kant te spelen, maar na 10 minuten lukte het wel. Maar we hebben niet gewonnen. We hebben geen punten genomen, dus ben ik wel teleurgesteld. Het had beter geweest als we toch met één punt naar de Freethiel konden terugkeren. Maar nu kunnen we er niks meer aan veranderen. We moeten ons nu concentreren op de volgende wedstrijd en er samen voor zorgen dat de club in eerste blijft.”

Benoît Ladrière: “Ik vind het spijtig voor de ploeg. Als we hier een goed resultaat hadden neergelegd, waren we weer wat uitgelopen. Het valt nog mee omdat de andere ploegen ook geen punten nemen, maar het blijft spijtig. Er komt nog een zwaar programma aan. Maar we hebben al resultaten gehaald tegen moeilijke ploegen, dus gewoon positief blijven denken en resultaten halen de komende weken. Ik ben blij dat de trainer mij vandaag in het elftal heeft gezet. De plaatsen zijn duur, maar dat zorgt voor een gezonde competitie, waardoor ieder van ons beter wil presteren. ”