YUSEN LOGISTICS CUP 2024

HAVEN- EN BEDRIJVENTORNOOI

 

Vrijdag 17 mei organiseert SK Beveren in het Freethielstadion voor de zesde keer een groot haven- en bedrijventornooi. De vorige twee edities ging dit tornooi door het leven als de PSA Cup. SK Beveren is trots te mogen aankondigen dit jaar in zee te gaan met een nieuwe partner, Yusen Logistics. Yusen Logistics is een logistiek bedrijf dat wereldwijd diensten aanbiedt voor zee- en luchtvrachtexpeditie, magazijnbeheer, distributie en beheer van de toeleveringsketen.

Het succesvolle concept van de afgelopen jaren blijft grotendeels ongewijzigd. Net als in het verleden start de avond uiteraard nog steeds met een voetbaltornooi op het A-veld van de Freethiel. Daarin neem je het met je collega’s op tegen teams van andere bedrijven uit de regio.

NIEUW: THEMATISCHE FOODCORNERS

In tegenstelling tot de vorige edities kiezen we dit jaar niet langer voor een zittend diner, maar wel voor een ‘walkingdinner’. We voorzien verschillende thematische foodcorners, zodat iedereen zeker aan zijn trekken komt. Op vraag van heel wat bedrijven wordt het buffet ook vroeger opengesteld. Zo kunnen niet-voetballende deelnemers van uw bedrijf alvast vroeger aanschuiven aan de foodcorners.

PRIJSUITREIKING & AFTERPARTY

Na het walkingdinner volgt zoals gebruikelijk de prijsuitreiking. Als feestelijke afsluiter voorzien we uiteraard ook nog een ‘Afterwork Party’ waarop de bekende Beverse DJ Patrick De Zwart (gekend van onder meer Beverse Feesten, oud-resident Carré, Bell’s Café,.. ) het beste van zichzelf zal geven.

DATUM: VRIJDAG 17 MEI

Het was even wachten op de definitieve datum, maar ondertussen werd vrijdag 17 mei 2024 vastgelegd. Vanaf nu kan dus via onderstaand inschrijvingsformulier ingeschreven worden!

TIMING & CONCEPT

Het tornooi gaat van start om 18.00 uur, de finales zijn voorzien omstreeks 20.30 uur.

Vanaf 19.00 uur start het walkingdinner. Per inschrijving mag je als bedrijf 20 personeelsleden afvaardigen: 10 spelers om deel te nemen aan het voetbaltornooi en 10 collega’s om te supporteren. Deze 20 personeelsleden genieten na het tornooi samen van het buffet. Het inschrijvingsbedrag per team van twintig personen bedraagt €700.

Wil je met meer dan 20 collega’s genieten van het buffet? Ook dat is geen probleem. Voor €25 per persoon schuiven deze collega’s mee aan tafel.

Deelnemen én tegelijkertijd je bedrijf in de kijker plaatsen?

Graag je bedrijf tijdens dit tornooi extra in de kijker plaatsen? Dat kan! Een sponsorpakket kost slechts €1000. In ruil voor dit partnerschap mag u inschrijven met 1 team (incl. 20 personeelsleden) en verschijnt tijdens het tornooi uw logo en/of uw gewenste reclame op de ledboarding in het stadion en op het intern TV-circuit. Ook in de aftermovie wordt uw bedrijf specifiek in beeld gebracht. Deze aftermovie wordt op de sociale media van de club verspreid. Op die manier staat uw bedrijf de hele avond in de kijker! Klik hier voor meer info.

Het programma in een notendop:

17.00 uur Opening deuren – Deelnemers tornooi mogen zich omkleden in de jeugdkleedkamers
17.50 uur Briefing in het stadion met alle deelnemende teams
18.00 uur Start Yusen Logistics Cup in het Freethielstadion (= stipt om 18.00 uur)
19.30 uur Opening buffet (voor niet-deelnemers tornooi)
20.15 uur Einde poulefase –  Start halve finales
20.30 uur Finale Yusen Logistics Cup
22.00 uur Einde buffet
22.00 uur Start Afterwork Party met DJ Patrick De Zwart (Beverse feesten, ex-Carré)
02.00 uur Voorziene einde

Raadpleeg HIER alvast het reglement.

Schrijf je in via onderstaand formulier! Inschrijven kan tot en met vrijdag 10 mei.